Sense comentaris

Platges de Begur – Sa Tuna

Platges de Begur – Sa Tuna.

Seguim presentant a la seva atenció les millors platges i badies de la Costa Brava. Avui parlarem de Cala Sa Tuna, una pintoresca badia del municipi de Begur, una antiga ciutat catalana famosa per les seves belles platges. A més de la badia de Sa Tuna, hi ha 7 badies més conegudes i millor conegudes amb platges en aquest municipi, a més de la gran quantitat de petites cales i platges situades en llocs aïllats i, molt sovint, d’accés difícil per als turistes no preparats.
Si ets un veritable fanàtic de la Costa Brava, els teus ulls seran encantats amb la combinació relaxant de vegetació de pi mediterrani sobre un fons de la mar blava-verdós i el cel blau infinit, i si estàs cansat dels paisatges monòtons de les llargues platges urbanes de Lloret o Platja d’Aro: aquest és un lloc per a tu!

***
Platges de Begur - Sa Tuna.
***
Platges de Begur - Sa Tuna.
***
***
Platges de Begur - Sa Tuna.
***
***
Platges de Begur - Sa Tuna.
***
***
***
***
Podeu veure una història curta i més fotos seguint l’enllaç.
Podeu llegir una continuació de la història sobre les platges de Begur seguint l’enllaç – Platja de Sa Riera.