Sense comentaris

Carnaval a Platja d’Aro 2020

Карнавал в Плайя де Аро 2020

Carnaval a Platja d’Aro 2020.

Atenció, Atenció! L’ajuntament de Platja d’Aro adverteix a tots els residents i visitants de la ciutat: de l’15 a el 26 de febrer de 2020, un carnaval despietat i intransigent caurà sobre nosaltres. Per preparar-se amb anticipació per aquest desastre natural aquesta festa, llegiu el seu programa al lloc web de Platja d’Aro (desafortunadament, el programa només està disponible a les versions en espanyol i català); a la part inferior de la pàgina hi ha un enllaç de Descàrrega PDF: pot descarregar un arxiu amb informació més detallada en català.

Intentarem assenyalar els més interessants entre els esdeveniments més importants de l’carnaval:

1. Diumenge 16 de febrer.

 • 11:00 – festa infantil realitzada per l’empresa “Soy la fiesta”, que comença al carrer principal de S’Agaró, i després continua cap a la platja de Sant Pol.
 • 16:00 – la mateixa festa, però ja a Platja d’Aro, a la zona de C / Pineda de Mar.

2. Dimecres 19 de febrer.

 • 17:00-19:00 – gimcana de carnaval – una cursa amb diverses proves repartides pels carrers del centre vila. Per participar en aquesta emocionant actuació, primer ha de registrar en WhatsApp 691.675.143 o enviar una sol·licitud per correu electrònic a [email protected].
 • 21:00 – Botifarrada Popular al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Si algú no ho sap, aquest és un nom oficial del gran edifici amb una sala d’esports, situat en un gran estacionament de pagament al centre de la ciutat. Per obtenir el seu salsitxa, ha de comprar la seva entrada per 1 Euro a l’Oficina de Turisme, que es troba a l’ajuntament.

3. Dijous 20 de febrer.

 • 5:00 del matí, aquest temps en si mateix causa un horror sagrat. Sí, el més infernal dels esdeveniments de carnaval és la despertada general de la ciutat. Un carro de carnaval amb enormes altaveus viatja pels carrers de la ciutat, des d’on un gran devessall de música et colpeja a gran volum. En general, pot escoltar aquest tipus de música a les discoteques modernes només després de la preparació preliminar amb begudes alcohòliques o altres productes químics. És en aquests moments es pot comprendre el valor de ser propietari de béns immobles a Mas Nou o en qualsevol altra àrea remota a la distància de la civilització. No entenc quina és la diversió: saltar del llit a l’oir el rugit de les trompetes de Jericho a les 5 del matí … Si a algú això li agrada, envieu-me una adreça, definitivament vindré a la casa seva d’hora al matí i li posaré la meva música preferida a tot volum; ens divertirem junts!😁
 • 13:00-14:00 – Pujada del Pernil – un concurs bastant divertit, que tindrà lloc a la Plaça Major a Platja d’Aro. Els participants estaran convidats a pujar un pilar relliscós per agafar el pernil penjant a la part superior. Primer s’ha de registrar per telèfon i correu electrònic esmentats anteriorment.
 • 14:00 – Arrosada Popular, el Palau d’Esports i Congressos. L’entrada costa 5 Euro, es ven a l’Oficina de Turisme.
 • 22:30 – discoteca al Palau d’Esports i Congressos.

4. Dissabte 22 de febrer.

 • 11:00 – processó de carnaval per equips que no participen en el concurs.
 • 16:00 – Gran Rua de Carnaval, l’apoteosi de la festa. Al carrer principal de Platja d’Aro hi haurà una processó dels equips que participen en el concurs. Tota la resta es pot ometre, però aquesta part de l’carnaval, mai!
 • 22:00 – Ball de Carnaval al Palau d’Esports i Congressos.
 • 23:00 – presentació de premis als equips guanyadors de la Gran Rua de Carnaval, també al Palau d’Esports i Congressos.

5. Dimecres 26 de febrer.

 • 19:30 – el final tragicòmic de l’Carnaval – Enterrament de la Sardina, el començament de la processó fúnebre a l’ajuntament. Després, la sardinada popular.

Ja vam escriure sobre com és la processó de carnaval a Platja d’Aro; si tenen temps i ganes, poden llegir i veure aquí – Carnval 2016, i aquí – Carnaval 2015.

En conclusió,  ens agradaria desitjar a tots un bon humor i un divertit carnaval!