Sense comentaris

L’Euríbor índex va acabar juliol a un nivell negatiu

L'Euríbor índex va acabar juliol a un nivell negatiu

D’acord amb la informació al web lloc de Habitaclia, la taxa d’euríbor va finalitzar el mes de juliol a -0.179%. Sí, la marca és negativa, i això no pot sinó alegrar els compradors de béns immobles que recorren a l’ús de préstecs hipotecaris directament relacionats amb aquest índex.

L’Euríbor índex va entrar al territori negatiu al febrer de 2016 per primera vegada en la història a causa de la política ultraexpansiva del Banc Central Europeu destinada a enfortir la zona de l’euro.
Els analistes principals, però, adverteixen que tot i que el valor d’Euríbor és negatiu avui, cal tenir en compte que l’índex mostra una tendència de creixement en els darrers 5 mesos (encara que bastant lent, de -0.191% a -0,179%).
A més, els experts assenyalen un lleuger augment en la demanda d’hipoteques en el mercat immobiliari espanyol.
No demori la compra, contacti’ns ara mateix!