Sense comentaris

Jardí Botànic Marimurtra, Blanes

Continuem estudiant els parcs i jardins botànics situats a la part més pintoresca de la costa entre les ciutats de Blanes i Lloret de Mar. I avui l’objecte de la nostra història serà el Jardí Botànic Marimurtra, ubicat a Blanes, a l’esquerra de la platja de la ciutat, davant de la mar.
La construcció de parc va ser iniciada el 1918 per Karl Faust, un empresari d’ascendència alemanya de Barcelona. Posteriorment, des de 1924, aquest home va dedicar tot el seu temps lliure a reomplir la recollida de plantes i ampliar el jardí. Actualment, el parc cobreix una àrea de gairebé 14 hectàrees, i aquí pot trobar més de 3.000 plantes diverses de tot el món.
El Jardí Botànic es divideix condicionalment en tres parts corresponents a diferents regions climàtiques: mediterrània, temperada i subtropical. A la primavera, tot floreix i fa olor aquí, per això la primavera és el millor moment per visitar el Jardí Botànic Marimurtra.
A més, les impressionants vistes de la costa mediterrània de la Costa Brava no deixaran indiferent a ningú!

A la primera foto, un gazebo (també anomenat templet-mirador) a la plaça de l’mirador, des d’on surt una bella vista de la mar. S’assembla molt a l’gazebo en la sendera al llarg de la mar en S’Agaró.
***
Ботанический сад Маримуртра
L’edifici a l’entrada de jardí botànic.
***
Suculent florent – aonium “Black Prince” és un nadiu del Marroc, Àfrica de nord.
***
Es van dibuixar línies de colors en el tronc d’un arbre vell, probablement plantat pel mateix fundador de jardí botànic, Carl Faust. Per això aquest tronc d’arbre es veu molt animat i s’adapta perfectament als voltants.
***
A l’esquerra de jardí botànic es troba la famosa badia de Cala de Sant Francesc, un lloc de vacances favorit per a molts residents i convidats de Blanes. Ser propietari d’un immoble aquí és molt prestigiós, ¡els preus de les cases són molt alts!
***
Jardí Botànic Marimurtra, Blanes
Les vistes de la costa són, sens dubte, increïbles!
***
Gazebo al mirador, un cas molt rar quan no hi ha ningú en ell.
***
Iots de plaer a la Cala Sa Forcanera als peus de jardí botànic.
***
Escala que condueix cap al gazebo a la plaça de l’mirador.
***
Aquesta escala és un lloc favorit per fotografiar els nuvis.
***
Més detalls sobre el Jardí Botànic Marimurtra a la ciutat de Blanes amb fotos es poden trobar seguint l’enllaç.