Sense comentaris

Festa de la cervesa a Platja d’Aro 2019

Праздник пива в Плайя де Аро 2019

Festa de la cervesa a Platja d’Aro 2019.

Octubre va arribar imperceptiblement, i això vol dir que Oktoberfest ens està esperant de nou! Platja d’Aro no és una Alemanya, per descomptat, però també ens agrada la cervesa aquí, i, per tant, l’ajuntament organitza el tradicional Festa de la Cervesa, que es durà a terme del 4 al 6 d’octubre, i de l’11 al 13 d’octubre al centre de la ciutat, a la plaça del Mil·lenari davant del Palau d’Esports i Congressos.
Els organitzadors prometen que podrem provar unes 30 varietats de cervesa estrangera, així com també una cervesa artesanal de fabricants locals. Bé, com de costum, ens esperen aperitius tradicionals catalans acompanyats de cançons i balls d’artistes populars, així com sorolloses processons de frenètics bateristes catalans😃.
Font d’informació – Web lloc de Platja d’Aro.