Sense comentaris

Parc amb animals als Pirineus – Molló Parc

Parc amb animals als Pirineus – Molló Parc.

En una pintoresca regió muntanyosa dels Pirineus, prop de la ciutat de Camprodon, a uns 1,100 metres sobre el nivell del mar, hi ha un petit Molló Parc en el qual, el més a prop possible de les condicions naturals, viuen animals típics d’aquesta regió de Catalunya.
D’acord amb el lloc web del parc, trobaràs aquí diverses espècies de cérvols, senglars, óssos bruns, llops, guineus, cabres salvatges. També hi ha aus rapinyaires nocturnes i diürnes, marmotes, llúdrigues, esquirols, linxs, gats salvatges, genetes. També hi ha una petita granja al parc on viuen ànecs, gallines amb galls, cabres domèstiques, conillets d’índies, conills, vedell, un cavall i el seu poltre, així com dos ponis benèvols i obedients llestos per rodar als teus fills per 5 Euros. A més dels animals, el parc alberga als principals representants de la vegetació local: ametllers, pomeres, avets, freixes, freixes de muntanya, bedolls, arços, falgueres, roures, cirerers i molts altres. Si estàs cansat durant la teva caminada, hi ha dues àrees de pícnic al parc i si no vas portar menjar, pots comprar-ne en els mini bars ubicats aquí.
Un gran lloc per passar el dia a la natura amb els nens!

A la primera foto: bonic linx.
***
Parc amb animals als Pirineus - Molló Parc
El parc es troba a la pintoresca regió muntanyosa dels Pirineus.
***
Granja amb cabres i pollastres.
***
Parc amb animals als Pirineus - Molló ParcLes marmotes estan posant específicament per als lectors del nostre web lloc😊.
***
Parc amb animals als Pirineus - Molló ParcGuineu vermell.
***
Geneta és un animal meravellós importat d’Àfrica a Espanya.
***

Cérvol noble.

***

El vedell jove va demanar una foto en alçada completa😎.

***

Per a una història més detallada, vegeu el nostre blog seguint l’enllaç – Molló Parc.